Mobilissimus

A Mobilissimus fiatal szakemberekből álló mobilitástervező műhely. Kutatási, tervezési és tanácsadási tevékenységet végzünk a fenntartható városi mobilitás terén a köz- és a magánszféra számára, helyi, regionális, országos és európai szinten.

Meggyőződésünk, hogy a városokat és azok mobilitását egységes szemlélet mentén kell fejleszteni, szem előtt tartva a városlakók, a közlekedést használók valós igényeit, és támogatva a közösségi, a gyalogos- és a kerékpáros közlekedés térnyerését.

Legfőbb küldetésünk ahhoz hozzájárulni, hogy emberközpontú gondolkodással magas szolgáltatási színvonalú, intelligens technológiai megoldásokat alkalmazó, gazdaságos és környezetbarát, egyben okos közlekedési rendszerek valósuljanak meg a jelen és a jövő generációk számára. Gondolkodásunk alapja az integrált szemlélet, a szakterületeken átívelő megközelítés.

Ahhoz, hogy az élhető környezet, valamint a fejlett városi szolgáltatások iránti igényeket teljesíteni tudjuk, napról napra bővítjük elméleti és technológiai tudásunkat. Folyamatosan nyomon követjük az újabb és újabb sikeres európai gyakorlatok megvalósulását, és aktív párbeszédet tartunk fenn a városi mobilitás nemzetközi szakértőivel. Mindezek alapján kínálunk a városok számára testreszabott, innovatív megoldásokat.

A saját tudásunk bővítése mellett elengedhetetlenül fontosnak tartjuk az ismeretek átadását és a szemléletformálást. Ennek érdekében részt veszünk a jövő mérnökeinek szakirányú oktatásában, hazai és nemzetközi tréningeket tartunk a projektjeink keretében, és megragadunk minden olyan alkalmat, amely tapasztalatcserére ad lehetőséget.

Szolgáltatásaink:

  • Koncepcionális és stratégiai tervezés
  • Projektelőkészítés, megvalósítás támogatása
  • Szakmai együttműködések
  • Adatgyűjtés és elemzés
  • Szakmai tanácsadás, B2B marketing és kommunikáció
  • Közösségi tervezés, lakossági szemléletformálás és kommunikáció