Mobilissimus

A Mobilissimus közép- és kelet-európai fókuszú mobilitástervező műhely.

Küldetésünk hozzájárulni a fenntartható mobilitás fejlődéséhez a jelen és a jövő generációk számára.

Integrált szemléletünk egyszerre jelenti a szakterületeken átívelő megközelítést, valamint az érdekeltek és a lakosság bevonását. Meggyőződésünk, hogy a városokat és azok mobilitását a városlakók, a közlekedést használók valós igényeit szem előtt tartva és az aktív mobilitás és a közösségi közlekedés térnyerését támogatva kell fejleszteni.

Tervezői és tanácsadói munkát vállalunk a mobilitás számos területén a köz- és a magánszféra számára, helyi, regionális, országos és európai szinten.

Ahhoz, hogy az élhető környezet, valamint a fejlett városi szolgáltatások iránti igényeket teljesíteni tudjuk, napról napra bővítjük elméleti és technológiai tudásunkat. Folyamatosan nyomon követjük az újabb és újabb sikeres európai gyakorlatok megvalósulását, és aktív párbeszédet tartunk fenn a városi mobilitás nemzetközi szakértőivel. Mindezek alapján kínálunk a városok számára testreszabott, innovatív megoldásokat.

A saját tudásunk bővítése mellett elengedhetetlenül fontosnak tartjuk az ismeretek átadását és a szemléletformálást. Ennek érdekében részt veszünk a jövő mérnökeinek szakirányú oktatásában, hazai és nemzetközi képzéseket tartunk a projektjeink keretében, és megragadunk minden olyan alkalmat, amely tapasztalatcserére ad lehetőséget.

Szolgáltatásaink:

  • Koncepcionális és stratégiai tervezés
  • Projektelőkészítés, megvalósítás támogatása
  • Szakmai együttműködések
  • Adatgyűjtés és elemzés
  • Szakmai tanácsadás, B2B marketing és kommunikáció
  • Közösségi tervezés, lakossági szemléletformálás és kommunikáció